Τηλ. παραγγελίες: 6972 229 889 (Δευ-Παρ 10:00–15:00)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

A. Αλλαγές:

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Οφείλετε να συμπεριλάβετε τη «Φόρμα Επιστροφών» συμπληρωμένη, καθώς και την απόδειξη ή αντίγραφο αυτής. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Oφείλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε μέσω email στο info@versuscollection.gr, είτε μέσω τηλεφώνου στο 6972229889, είτε μέσω μηνύματος στα social instagram:  @versus_collection, facebook: versus COLLECTION

Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε εσώρουχα, κορμάκια, σκουλαρίκια, καλσόν και μαγιό για λόγους υγιεινής.

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής ανέρχονται στα 3,80€ και βαρύνουν τον πελάτη. Κατά την αποστολή θα επιλέξετε "χρέωση παραλήπτη". Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή και δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος (χρέωση αποστολέα).


Αλλαγές γίνονται με αποστολή μέσω της εταιρείας  ΕΛΤΑ Courier και Courier Center, συμπληρώνοντας τα κάτωθι στοιχεία παραλήπτη:


OXYGEN PLUS 191197- VERSUS COLLECTION

Λάμπρου Πορφύρα 17
ΤΚ 14342, Φιλαδέλφεια Αθήνα
Τηλ. 210 2581969 


Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να συσκευάζονται κατάλληλα, έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.


Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας σε φυσικό κατάστημα της επιλογής σας εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την παραλαβή, επιδεικνύοντας την απόδειξη σας. 

Αλλαγές γίνονται με τις τρέχουσες τιμές και το ποσό πίστωσης δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.


Φόρμα Επιστροφών


B. Επιστροφές:


Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν ή έχει εκτελεστεί λανθασμένα με υπαιτιότητα της εταιρείας η παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς χρέωση και να ζητήσετε είτε πιστωτικό, είτε επιστροφή χρημάτων, είτε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει για το αγορασθέν προϊόν ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2610330492 (Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00-18:00) ή μέσω email στο info@versuscollection.gr

Επιστροφές χρημάτων γίνονται για τις παραγγελίες οι οποίες έχουν εξοφληθεί μέσω της πλατφόρμας του eshop, ή με αντικαταβολή και όχι από αγορές στα φυσικά καταστήματα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή χρημάτων, κατά την αποστολή του προϊόντος θα πρέπει να συμπληρώσετε την  παρακάτω φόρμα επιστροφής.


Φόρμα Επιστροφών


Η χρέωση για την επιστροφή χρημάτων επιβαρύνει τον αποστολέα.

Από τη στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.

Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα.


Εάν το προϊόν που θα επιστραφεί είναι μέρος παραγγελίας, το ποσό που θα καταβληθεί, είναι το κόστος του προϊόντος και όχι τα τυχόν έξοδα αποστολής που μπορεί να έχουν χρεωθεί για την εκτέλεση της αρχικής ολόκληρης παραγγελίας.

Εάν επιστραφεί ολόκληρη η παραγγελία, το ποσό που θα καταβληθεί, είναι το κόστος των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που μπορεί να έχουν χρεωθεί για την εκτέλεσή της.