Τηλ. παραγγελίες: 6972 229 889 (Δευ-Παρ 10:00–15:00)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας «www.versuscollection.gr».

Το «www.versuscollection.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας με την επωνυμία «VERSUS COLLECTION ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» (εφεξής, χάριν συντομίας, «VERSUS COLLECTION» ή «Εταιρεία»), που εδρεύει στην Πάτρα Αχαΐας, Κανακάρη 169Α, 26221, Πάτρα (ΑΦΜ: 045823454 / Δ.Ο.Υ Β' ΠΑΤΡΩΝ).


Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της VERSUS COLLECTION ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση «www.versuscollection.gr» προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.


Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του «www.versuscollection.gr» διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα «www.versuscollection.gr» συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.


1. ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ


Η «VERSUS COLLECTION» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «VERSUS COLLECTION» διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.


2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.


Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από τον Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του «www.versuscollection.gr» τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.


Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά αποστέλλοντάς μας ένα email στη διεύθυνση info@versuscollection.gr ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 2610330492 (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-18:00). Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχετε σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.


To «www.versuscollection.gr» μπορεί κατά καιρούς να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείο για να σας ενημερώνει για τη διάθεση από τις σελίδες του παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση info@versuscollection.gr.


3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» έχει βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.versuscollection.gr» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:


ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ


Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο SSL (SecureSocketsLayer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κρυπτογραφείται/κωδικοποιείται πριν βγει online, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρις ότου αυτή φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Επιπλέον προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη (username) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του «www.versuscollection.gr». Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.


Κατά την παραγγελία σας και εφόσον έχετε συνδεθεί με το όνομα χρήστη (username) και με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr», η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματά μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.


Όπως προσέχετε τις συναλλαγές σας με τις πιστωτικές σας κάρτες και δεν αναφέρετε σε κανέναν το PIN σας, έτσι και με τους συγκεκριμένους κωδικούς πρέπει να τους φυλάσσετε με προσοχή και να μην τους δίνετε ποτέ σε τρίτους, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τα στοιχεία αυτά να περιέλθουν σε τρίτους, ξένους προς εσάς.


Συμβουλή: Κατά τη δημιουργία του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) δημιουργήστε κωδικό ασφαλείας χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Για λόγους ασφαλείας οφείλετε να αλλάζετε το password σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, κ.ά.).


4. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Η «VERSUS COLLECTION» δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα. Στοιχεία για το κάθε προϊόν μπορείτε να πάρετε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο αντίστοιχο προϊόν, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει χωρίς να το θέλουμε ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για τεχνικούς ή άλλους λόγους.


Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο «www.versuscollection.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητάς του.


Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρουσιάσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά αυτών.

Η Εταιρεία έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίζονται με ακρίβεια τα πραγματικά χρώματα των προϊόντων, όταν αυτά εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα. Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για την απόλυτη ακρίβεια της απεικόνισης των χρωμάτων των προϊόντων στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη καθώς αυτή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε οθόνης και υπολογιστή.


5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το δικτυακό κατάστημα «www.versuscollection.gr» και όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, υπηρεσίες, προϊόντα, ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά σήματα που αντιπροσωπεύουν τη «VERSUS COLLECTION» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση των παραπάνω, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει η σχετική έγγραφη άδεια της «VERSUS COLLECTION».


6. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λαμβάνετε email (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, ενώ θα ακολουθήσει και επόμενο email, με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.


7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών από την καταχώρησή της, επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 2610330492 (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-18:00) αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.


8. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ


Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της «VERSUS COLLECTION». Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 1,80€ (συμπεριλαμβανομένου του εκάστοτε αναλογούντος ΦΠΑ).


β. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

IBAN: GR 1401 1078 5000 0078 5401 22914

Δικαιούχος: Αβραμόπουλος Ανδρέας


ALPHA BANK:

ΙΒΑΝ: GR 0401 4065 3065 3002 0020 05715

Δικαιούχος: Αβραμόπουλος Ανδρέας


Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης με email στο info@versuscollection.gr. 


Εάν η κατάθεση εκτελεστεί από διαφορετική τράπεζα, ο χρόνος επιβεβαίωσης μεταφοράς χρημάτων αυξάνεται κατά δύο εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωσή της. Σε αυτήν την περίπτωση η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της καταβολής


Τυχόν έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής, βαρύνουν τον πελάτη.


γ. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ


Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Masterpass.


Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης εταιρείας (VivaWallet) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.


Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.


Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.9. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Αποστολές πανελλαδικά εκτελούνται με την εταιρεία ELTA Courier, εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 2€. Για αγορές άνω των 40€ η αποστολή είναι δωρεάν. Η «VERSUS COLLECTION» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή ιδία μέσα.


10. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Για αγορές που έχει επιλεχθεί η παραλαβή από κατάστημα, η εταιρεία ενημερώνει τηλεφωνικά ή μέσω email στα στοιχεία που έχουν δοθεί, για την ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο προς παραλαβή, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών και η παραγγελία παραμένει στο κατάστημα της επιλογής για 3 εργάσιμες ημέρες.


11. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών (δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις Σάββατο-Κυριακή και αργίες) για όλη την Ελλάδα, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης. Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών που έχουν να διαχειριστούν οι εταιρείες courier και λόγω του μεγάλου φόρτου των μηχανογραφικών συστημάτων τους, παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις αλλά και στην διαχείριση των παραγγελιών.


Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεται ο πελάτης έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@versuscollection.gr .


12. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ EMAILS (NEWSLETTERS)


H «VERSUS COLLECTION» και το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την περιοδική ή κατά περίπτωση πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.


Το «www.versuscollection.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της «VERSUS COLLECTION», μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.


13. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ


A. Αλλαγές:

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Οφείλετε να συμπεριλάβετε τη «Φόρμα Επιστροφών» συμπληρωμένη, καθώς και την απόδειξη ή αντίγραφο αυτής. 


Η αλλαγή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές σε εσώρουχα, κορμάκια, σκουλαρίκια, καλσόν και μαγιό για λόγους υγιεινής.

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής ανέρχονται στα 3,80€ και βαρύνουν τον πελάτη, κατά την αποστολή σημειώνετε "χρέωση παραλήπτη". Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή και δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος "χρέωση αποστολέα".

Αλλαγές γίνονται με αποστολή μόνο μέσω της εταιρείας ELTA Courier, συμπληρώνοντας τα κάτωθι στοιχεία παραλήπτη:


OXYGEN PLUS 191197- VERSUS COLLECTION

Κανακάρη 169Α, Πάτρα

ΤΚ 26221

ΤΗΛ 2610 226580

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να συσκευάζονται κατάλληλα, έτσι ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή.


Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας σε φυσικό κατάστημα της επιλογής σας εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την παραλαβή, επιδεικνύοντας την απόδειξη σας. 

Αλλαγές γίνονται με τις τρέχουσες τιμές και το ποσό πίστωσης δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα φυσικά μας καταστήματα.


Φόρμα Επιστροφών


B. Επιστροφές:


Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν ή έχει εκτελεστεί λανθασμένα με υπαιτιότητα της εταιρείας η παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς χρέωση και να ζητήσετε είτε πιστωτικό, είτε επιστροφή χρημάτων, είτε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλει για το αγορασθέν προϊόν ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία στο τηλέφωνο 2610330492 (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00-18:00) ή μέσω email στο info@versuscollection.gr


Στην περίπτωση που επιλέξετε επιστροφή χρημάτων, κατά την αποστολή του προϊόντος θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής , ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ο λογαριασμός μου

2. Επιστροφή χρημάτων

3. Συμπλήρωση στοιχείων

Η χρέωση για την επιστροφή χρημάτων επιβαρύνει τον αποστολέα.

Από τη στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα σας, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε.

Επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα.


Εάν το προϊόν που θα επιστραφεί είναι μέρος παραγγελίας, το ποσό που θα καταβληθεί είναι το κόστος του προϊόντος και όχι τα τυχόν έξοδα αποστολής που μπορεί να έχουν χρεωθεί για την εκτέλεση της αρχικής ολόκληρης παραγγελίας.

Επιστροφές χρημάτων γίνονται για τις παραγγελίες οι οποίες έχουν εξοφληθεί μέσω της πλατφόρμας του eshop ή με αντικαταβολή και όχι για αγορές από φυσικά καταστήματα.


14. ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ


Για όποια διαφορά ήθελε προκύψει μεταξύ της «VERSUS COLLECTION» και χρηστών από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.versuscollection.gr» θα καταβάλλεται προσπάθεια για φιλική επίλυση μετά από σχετικό έγγραφο αίτημα του χρήστη.


Με γνώμονα την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των χρηστών στην διενέργεια αγορών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.versuscollection.gr», η «VERSUS COLLECTION» αναγνωρίζει, αποδέχεται και χαιρετίζει την προσφυγή στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών (OnlineDisputeResolution - ODR) με σκοπό την ηλεκτρονική επίλυση των διαφορών. Μέσω της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) στην ιστοσελίδα:


https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


Δύνανται τόσο οι Χρήστες όσο και η «VERSUS COLLECTION» να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις καταγγελίες τους και να συμφωνήσουν ποιος από τους αναγνωρισμένους σε κάθε κράτος μέλος φορείς επίλυσης διαφορών που αναφέρονται στην πλατφόρμα επιθυμούν να αναλάβει την εξωδικαστική ηλεκτρονική επίλυση της διαφοράς τους. Ο ιστότοπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι χρήστες για περαιτέρω πληροφορίες είναι:


https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=EL


Εφόσον η διαφορά δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως, η διαφορά θα επιλύεται με προσφυγή στα κατά τόπους αρμόδια πολιτικά δικαστήρια.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Για κάθε διαφορά που απορρέει από την χρήση των υπηρεσιών ή και για κάθε άλλο λόγο ανάμεσα στον χρήστη και την εταιρεία, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια της Πάτρας.

Σε περίπτωση που ανακύψει διαφορά ως προς τους παρόντες όρους χρήσης ανάμεσα σε χρήστη και την Εταιρεία, ο πρώτος υποχρεούται, πριν κινήσει οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, να επικοινωνήσει με την Εταιρεία εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την επέλευση των σχετικών γεγονότων. Η παράλειψη της τήρησης του όρου αυτού συνιστά παράβαση ουσιώδους συμβατικού όρου που έχει συναφθεί ανάμεσα στον χρήστη και την εταιρεία.