Τηλ. παραγγελίες: 6972 229 889 (Δευ-Παρ 10:00–15:00)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ


Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της «VERSUS COLLECTION». Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 1,80€ (συμπεριλαμβανομένου του εκάστοτε αναλογούντος ΦΠΑ).


β. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

IBAN: GR 1401 1078 5000 0078 5401 22914

Δικαιούχος: Αβραμόπουλος Ανδρέας


ALPHA BANK:

ΙΒΑΝ: GR 0401 4065 3065 3002 0020 05715

Δικαιούχος: Αβραμόπουλος Ανδρέας


Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών από την καταχώρηση της παραγγελίας. Εάν η κατάθεση των χρημάτων δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης με email στο info@versuscollection.gr. 


Εάν η κατάθεση εκτελεστεί από διαφορετική τράπεζα, ο χρόνος επιβεβαίωσης μεταφοράς χρημάτων αυξάνεται κατά δύο εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωσή της. Σε αυτήν την περίπτωση η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της καταβολής


Τυχόν έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής, βαρύνουν τον πελάτη.


γ. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ


Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Masterpass.


Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.versuscollection.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης εταιρείας (VivaWallet) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.


Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.


Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.